20 години Блус Трафик

20 години Блус Трафик - юбилеен концерт по случай 20 години Blues Traffic на сцена

„20 години Блус Трафик“ – юбилеен концерт на 29.04.2017 в Sofia Live Club

Здравейте, приятели. Вече 20 години група Блус Трафик неуморно кръстосва музикалните пътища на България. Хиляди концерти, хиляди километри, хиляди приятели и почитатели на блус музиката са нашата равносметка за тези години. Дължим ви огромна благодарност и признателност за вашата подкрепа.

Казват, че добрата музика винаги намира път към сърцето на публиката. Мислим, че в нашият случай процесът е обратен. Без вашата любов и подкрепа към нас, нямаше да е възможно да напишем толкова хубави песни, да направим толкова добри концерти…

Щастливи сме да ви поканим на юбилейният ни концерт в “Sofia Live Club” – 20 години Блус Трафик в съучастие с две страхотни банди.
Група „NIE“ – много любопитна инструментална прогресив рок банда, както и младите надежди на блус-рок сцената в съвместен проект с някои от най-добрите гласове на българската рок музика „Project Two & Rock Masters“. На 29.04., 20:00 часа.

Вход – с покани, или който не успее да се сдобие с такава, ще бъде допуснат на входа с ключовото изречение – Порто от Блус Трафик ни покани 😊 Това е положението. Наздраве!

Вашият коментар